nettbutikk i woocommerce

Woocommerce er WordPress sin egen nettbutikkløsning, og gir utallige muligheter når det kommer til funksjoner, design og brukeropplevelse. Det er ikke uten grunn at nærmere 5 millioner nettbutikker er laget i Woocommerce, og at nettbutikker bygget i  Woocommerce blir kåret til de beste nettbutikkene i verden. Skal din bedrift selge produkter på nett hjelper Digital Strategi deg med å lykkes!

Verdens største nettbutikk-plattform

Woocommerce er den mest brukte plattformen for nettbutikker i verden ifølge Storeleads.

Kan integreres mot din software

Fordelen den største nettbutikkløsningen har er at de fleste ERP, CRM og annen software har utviklet integrasjoner slik at Woocommerce kan kommunisere med systemer bedriften din allerede bruker.

Sikkert, trygt og rask

Woocommerce, levert av WordPress, har funksjoner for å beskytte kundedata og innholdet på nettsiden. Det gjennomføres jevnlige oppdateringer som tetter sikkerhetshull og følger utviklingen. Woocommerce tilbyr også løsninger for at nettsiden skal laste raskt og møte Google sine ytelseskrav.

Ingen begrensninger - bare muligheter

Med Woocommerce er det ingen begrensninger når det kommer til funksjoner, design eller antall produkter. Woocommerce er “open source” noe som gjør det mulig for oss å tilpasse og bygge hva enn vi måtte ønske. Om du skal ha nettbutikk med 10 eller 1 million produkter kan Woocommerce tilpasses ditt behov og har uendelige muligheter!

Woocommerce - den perfekte nettbutikk

Enhver bedrift som skal selge varer ønsker en god beliggenhet for sin butikk, en flott utstilling og at kundene enkelt skal kunne handle. Slik er det med nettbutikker også. Skal du selge varer på nett, om det er til privatkunder eller bedriftskunder, er det avgjørende med en nettbutikk som presenterer varene på en flott måte og gjør det brukervennlig og enkelt å handle. I tillegg må nettbutikken ha en god “beliggenhet” på Google ved å være synlig. Vi hjelper deg med å oppnå det!

Woocommerce er WordPress sin egen nettbutikkløsning. Over 40% av verdens nettsider er publisert i WordPress, og er dermed verdens største publiseringsplattform. Nærmere 5 millioner nettbutikker er laget i Woocommerce, og det er ikke uten grunn at plattformen er den mest populære.

Woocommerce er “open source”, noe som betyr at det ikke er begrensninger når det kommer til design og funksjoner. I tillegg kan nettbutikken fint integreres mot eksisterende ERP, CRM og PIM-systemer. Det er også utviklet tusenvis at integrasjoner for Woocommerce slik at man enkelt kan integrere betalingsfunksjoner, fraktløsninger og andre relevante løsninger.

Er du nysgjerrig på Woocommerce? Book et uforpliktende møte!

DEN MEST PÅLITELIGE
E-HANDELSPLATTFORMEN

nettbutikker bygget med woocommerce
1000000 mill
av de 1 million beste e-handelssidene
0 %
av nettsider er bygget på WordPress
0 %

Populære integrasjoner

Skal du i gang med nettbutikk er det flere integrasjoner som kan være naturlig å integrere. Vi har derfor laget en oversikt over populære integrasjoner.
En strømlinjeformet betalingsside uten for mange steg er avgjørende for å unngå at kundene “hopper av” i prosessen. Woocommerce tilbyr en enkel utsjekk funksjon, og de fleste betalingsløsninger har utviklet integrasjoner som kan integreres. Her er oversikt over de mest populære betalingsløsningene:

Nets

Tilbyr betaling med Visa og Mastercard, PayPal, Vipps og Swish (https://tech.nets.eu/woocommerce)

Klarna

Tilbyr mulighet for betaling med faktura eller utsette betaling (https://www.klarna.com/uk/business/platforms-and-plugins/woocommerce/)

I Woocommerce kan man definere fraktklasser som påvirker fraktkostnad. Man kan gjøre det enkelt å tilby en fast fraktkostnad eller detaljere fraktberegningen basert på vekt, størrelse, antall, leveringsadresse osv. Uansett hvordan frakten skal beregnes må det brukes en fraktleverandør. Her er oversikt over transportselskap som har utviklet fraktløsninger til Woocommerce:

Bruker din bedrift Unimicro V3 eller skybaserte Unimicro Business? Digital Strategi har utviklet moduler for integrering av Woocommerce mot Unimicro. Integrasjonen utfører blant annet:

  • overfører varer og varegrupper fra Uni Micro til Woocommerce
  • overfører kunder fra Uni Micro til Woocommerce
  • overfører ordrehistorikk fra Uni Micro til Woocommerce
  • overfører rabattmatriser fra Uni Micro til Woocommerce
  • overfører lagerstatus fra Uni Micro til Woocommerce
  • overfører ordrer fra Woocommerce til Uni Micro

Ta en kaffe
med oss

Er du på jakt etter et mediebyrå som jobber for at din bedrift skal ha den optimale digitale strategien? Da er du kommet til rett sted! Vi byr på kaffe og en uforpliktende prat rundt digital markedsføring.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Digital Strategi er et mediebyrå i Bergen som består av fremoverlente og løsningsorienterte markedsførere. Med lang erfaring i bransjen dekker vi alle områder fra strategi og rådgivning, til grafisk design, synlighet og påvirkende markedsføring. I Digital Strategi ønsker vi å drive etter gode verdier som vi mener danner grunnlaget for et godt og langt samarbeid. Vi skal derfor være kjent for å være ærlig, ryddig og redelig. 

5/5
Vi har nå signert avtale med Digital Strategi, og de utarbeider nå ny nettside for oss. De har også gjort en grundig analyse av vår digitale tilstedeværelse og kom med gode tips og råd om hvordan vi kan få max igjen for pengene vi bruker på markedsføring. Digital Strategi har god personlig oppfølging og kan trygt anbefales!
VEX Gruppen AS
Linda M Moen

Grafisk design, nettsider

ZMegleren

Google consent mode V2

Artikler

6 May 2024

Hva er Google Consent Mode v2?