Nilsen & Sture Betong

Nilsen & Sture Betong AS, etablert i 2004, er en ledende betongentreprenør i Bergen og omegn. Med over 100 millioner kroner i årlig omsetning og 70 ansatte, ønsket de å styrke sin digitale tilstedeværelse. Digital Strategi fikk oppdraget med å forbedre nettsiden og øke organisisk synlighet.

Kunde

Nilsen & Sture Betong AS

Tjenester

Digital Rådgivning, Nettside, Bildebank, SEO

År

2023

Utfordring:

Produksjon av bildebank med foto fra Nilsen & Sture Betong sine lokaler, bilder som viser tjenestene Nilsen & Sture Betong leverer, bilder som viser smilende ansatte i arbeid samt ansattbilder til kontakt oss-siden. Produksjon av ny nettside som får tydelig frem tjenestene til Nilsen & Sture Betong og som ser moderne og flott ut. I tillegg skulle siden være SEO-vennlig for å legge til rette for organisk synlighet i fremtiden. Nilsen & Sture Betong ønsket også å kunne få direkte henvendelser på flis- og murerarbeid med utfyllende informasjon om jobben slik at det ville bli lettere å kunne gi prisestimat før/uten befaring.

Løsning:

Da vi startet på utarbeidelsen av nettsiden ble det gjort en behovsanalyse for å påse at nettsiden får frem alle tjenestene til Nilsen & Sture Betong i tillegg til relevant informasjon. Det viste seg at Digital Strategi måtte forfatte tekst i tillegg til at siden måtte bygges ut med flere tjenestesider. For å gjøre nettsiden mer spennende og informativ ble det tatt nye bilder som er relevant til den siden man er på (f.eks. bilder av baderom under “Flis- og murerarbeid”). Det ble også tatt nye ansattbilder og miljøbilder som viser ansatte i arbeid. Dette for å spille på det personlige og løfte frem de ansatte i bedriften. Under tjeneste-siden “Flis- og murerarbeid” ble det opprettet kontaktskjema med den informasjonen Nilsen & Sture Betong trenger for å gi et prisestimat. Det er naturligvis sporing med Google Analytics 4 på nettsiden og alle knapper, telefonnummer og kontaktskjema slik at vi kan måle hvilke kanaler som gir best effekt.

Resultat:

Nettsiden fikk seg et solid løft med tanke på design og brukervennlighet, i tillegg er nettsiden bygget etter Google sine parametre slik at nettsiden anses som SEO-vennlig. Dette er viktig dersom det skal jobbes med søkemotoroptimalisering i fremtiden. Med ny nettside fra Digital Strategi fremstår Nilsen & Sture Betong mer profesjonell på internett, og det kommer tydelig frem hva de leverer.

Digital Strategi er et mediebyrå i Bergen som består av fremoverlente og løsningsorienterte markedsførere. Med lang erfaring i bransjen dekker vi alle områder fra strategi og rådgivning, til grafisk design, synlighet og påvirkende markedsføring. I Digital Strategi ønsker vi å drive etter gode verdier som vi mener danner grunnlaget for et godt og langt samarbeid. Vi skal derfor være kjent for å være ærlig, ryddig og redelig. 

5/5
Opplever selskapet som veldig seriøst. Har prøvd flere andre selskap tidligere men alle er bare opptatt av å låse oss i avtaler med skjulte kostnader. Hos digital strategi har vi en åpen dialog og ryddige forhold. Ikke minst har vi fått god oppfølging og åpen dialog rundt det vi trenger. Opplever at de ønsker å bygge godt og langsiktig samarbeid. Det opplever vi som veldig positivt. Kan virkelig anbefale dem videre til andre som trenger en god samarbeidspartner.
Bergen Gruppen AS
Stian Skare

foto/video, nettsider, SEO

Nilsen & Sture Betong

Google consent mode V2

Artikler

6 May 2024

Hva er Google Consent Mode v2?

Ta en kaffe med oss

Er du på jakt etter et mediebyrå som jobber for at din bedrift skal ha den optimale digitale strategien? Da er du kommet til rett sted! Vi byr på kaffe og en uforpliktende prat rundt digital markedsføring.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.