Grafisk design

Grafisk design er hjertet av din visuelle identitet, og vi er dedikert til å skape imponerende designløsninger som skiller deg ut på trykte materialer og digitale plattformer.

Logo

Vår logo-tjeneste fokuserer på å skape et unikt og minneverdig symbol som samsvarer perfekt med din bedrifts verdier.

Visuell identitet

Bygg en helhetlig visuell identitet som omfatter alt fra farger og skrifttyper til grafiske elementer. Vi skaper en konsistent visuell opplevelse på tvers av alle plattformer, fra nettsider til markedsføringsmateriell.

Profilmanual

Med vår profilmanualtjeneste får du tydelige retningslinjer for hvordan du skal bruke din visuelle identitet. Dette sikrer at din bedrift presenterer seg på en enhetlig og profesjonell måte i all kommunikasjon

Grafisk design handler om å skape visuelle elementer for å formidle en melding eller idé. Det kan inkludere alt fra logoer til nettsidedesign. Målet er å kombinere estetikk og funksjonalitet for å kommunisere effektivt.

Visuell identitet spiller en viktig rolle fordi det er det første inntrykket folk får av en bedrift eller merkevare. Det hjelper med å skille seg ut fra konkurrentene, bygge gjenkjennelse og etablere et helhetlig og minneverdig inntrykk. En solid visuell identitet skaper tillit og gir konsistens i hvordan en bedrift presenterer seg på tvers av ulike plattformer, noe som er avgjørende i dagens visuelle samfunn.

Digital Strategi er et mediebyrå i Bergen som består av fremoverlente og løsningsorienterte markedsførere. Med lang erfaring i bransjen dekker vi alle områder fra strategi og rådgivning, til grafisk design, synlighet og påvirkende markedsføring. I Digital Strategi ønsker vi å drive etter gode verdier som vi mener danner grunnlaget for et godt og langt samarbeid. Vi skal derfor være kjent for å være ærlig, ryddig og redelig. 

5/5
Vi har signert avtale med Digital Strategi hvor de administrerer vår digitale markedsføring. De gjorde en grundig analyse av vår digitale tilstedeværelse og kom med gode råd og en plan for hvordan vi kunne få mer igjen for pengene vi bruker på markedsføring. Jeg kan trygt anbefale Digital Strategi. De har god kommunikasjon og personlig oppfølging.
JC Interiør AS
Lillian Aadnekvam

Analyse, Grafisk design, SEO

ParTech

Google consent mode V2

Artikler

6 May 2024

Hva er Google Consent Mode v2?

Ta en kaffe med oss

Er du på jakt etter et mediebyrå som jobber for at din bedrift skal ha den optimale digitale strategien? Da er du kommet til rett sted! Vi byr på kaffe og en uforpliktende prat rundt digital markedsføring.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.