Om Digital Strategi

Digital Strategi har 3 kjerneverdier som vi tror skiller oss fra andre aktører i bransjen. Dersom vi etterlever våre verdier tror vi det vil danne grunnlaget for et langt og godt samarbeid med våre kunder.

Ærlig, ryddig og rederlig

Vårt mantra er å være ærlig, ryddig og redelig. Er det viktig for deg å bruke et mediebyrå med slike verdier er vi kanskje byrået for deg?

Relasjon

Vi fungerer som en rådgivende part som er tilgjengelig for sparring rundt markedsaktiviteter. Vårt mål er ikke å bli størst. Vi vet at det er viktig å forstå hva som er unikt med din bedrift og vil derfor ha en personlig relasjon til deg. Hos oss skal du ikke føle deg som et nummer i køen.

Kvalitet til god pris

Vi er ikke blant de store og ei heller blant de dyre. Vi leverer de riktige tjenestene til gode priser med gode resultater!

Hvem er vi?

Digital Strategi AS ble startet i 2022 av Lasse Ellingsen. Teamet består i dag av en gjeng kloke hoder hvor alle har erfaring fra forskjellige medie- og reklamebyrå i Bergen.

Drømmen om å skape et mindre byrå, med tette kunderelasjoner og god oppfølging har ført til etableringen av Digital Strategi. Vi tilbyr det meste en bedrift må ha innen digital markedsføring: alt i fra nettsider til annonsering og reklamefilmer. Grunnidéen bak selskapet og våre tjenester er imidlertid å utarbeide den mest optimale digitale strategi for våre kunder basert på analyser og data.

Vår misjon er å hjelpe våre kunder til å få økt omsetning, bedre synlighet og en sterkere merkevare. Digital Strategi legger stor vekt på personlige relasjoner og vi skal være et fremoverlent selskap som hele tiden tilpasser oss de medier som gir resultater.

Når våre kunder føler seg ivaretatt, oppnår gode resultater og våre eksperter er blant de beste i bransjen – da har vi nådd våre mål! Velkommen til oss.

Digital Strategi er et mediebyrå i Bergen som består av fremoverlente og løsningsorienterte markedsførere. Med lang erfaring i bransjen dekker vi alle områder fra strategi og rådgivning, til grafisk design, synlighet og påvirkende markedsføring. I Digital Strategi ønsker vi å drive etter gode verdier som vi mener danner grunnlaget for et godt og langt samarbeid. Vi skal derfor være kjent for å være ærlig, ryddig og redelig. 

5/5
Opplever selskapet som veldig seriøst. Har prøvd flere andre selskap tidligere men alle er bare opptatt av å låse oss i avtaler med skjulte kostnader. Hos digital strategi har vi en åpen dialog og ryddige forhold. Ikke minst har vi fått god oppfølging og åpen dialog rundt det vi trenger. Opplever at de ønsker å bygge godt og langsiktig samarbeid. Det opplever vi som veldig positivt. Kan virkelig anbefale dem videre til andre som trenger en god samarbeidspartner.
Bergen Gruppen AS
Stian Skare

Analyse, Grafisk design, SEO

ParTech

Google consent mode V2

Artikler

6 May 2024

Hva er Google Consent Mode v2?

Ta en kaffe med oss

Er du på jakt etter et mediebyrå som jobber for at din bedrift skal ha den optimale digitale strategien? Da er du kommet til rett sted! Vi byr på kaffe og en uforpliktende prat rundt digital markedsføring.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.