Foto & video

Bildematerialet er ofte førsteinntrykket en kunde får når de kommer inn på en nettside. I markedsføring er det derfor avgjørende med bilder og video som fanger interessen og holder kunden på nettsiden. I tillegg gjenspeiler kvaliteten på bildematerialet kvaliteten til bedriften –  det er med andre ord viktig å ha en gjennomført bilde- og videobruk. Det hjelper vi våre kunder med!

REKLAMEFILM

Vi bistår med alt i fra dokumentar og intervju til reklamefilmer og kortsnutter.

BILDEBANK

Produksjon av komplett bildebank for bedriften.

PORTRETTBILDER

Presenter de ansatte på en profesjonell måte.

PRODUKTBILDER

Leveres med hvit bakgrunn eller i naturlig miljø.

Bilder sier mer enn tusen ord - på både godt og vondt. For å fremstå profesjonell og skape trygghet og troverdighet er det derfor viktig med et oppdatert bildemateriell som fanger interessen. En nettside med god bildebruk har lavere fluktfrekvens, og når vi vet at brukere ser mer på bilder enn de leser tekst, er det selvsagt at enhver bedrift må bruke gode bilder i sin markedsføring. 

Bilder skaper en følelse, og vi vil at følelsen brukeren sitter igjen med er en følelse av profesjonalitet og trygghet.

Digital Strategi har produsert en rekke bildebanker. Bildebankene inneholder miljøbilder som viser alt i fra smilende ansatte til lokaler, kundesituasjoner og profileringsartikler. Det er bilder som egner seg spesielt godt på nettsiden, men kan også brukes ved annonsering, til brosjyrer og i sosiale medier. I tillegg til produksjon av bildebanker tar vi ansattbilder og produktbilder.

Video er spesielt viktig i ved annonsering da man på få sekunder skal fange interessen til seeren. Vi vet også at flere sosiale medier favoriserer innlegg med video, og belønner dem med økt rekkevidde. Digital Strategi har god erfaring med å lage filmer som på en fengende måte får frem budskapet. Om du ønsker videopresentasjon av din bedrift, produktspesifikke filmer, intervju eller annet videoinnhold er vi klare til å hjelpe deg.

Digital Strategi er et mediebyrå i Bergen som består av fremoverlente og løsningsorienterte markedsførere. Med lang erfaring i bransjen dekker vi alle områder fra strategi og rådgivning, til grafisk design, synlighet og påvirkende markedsføring. I Digital Strategi ønsker vi å drive etter gode verdier som vi mener danner grunnlaget for et godt og langt samarbeid. Vi skal derfor være kjent for å være ærlig, ryddig og redelig. 

5/5
Opplever selskapet som veldig seriøst. Har prøvd flere andre selskap tidligere men alle er bare opptatt av å låse oss i avtaler med skjulte kostnader. Hos digital strategi har vi en åpen dialog og ryddige forhold. Ikke minst har vi fått god oppfølging og åpen dialog rundt det vi trenger. Opplever at de ønsker å bygge godt og langsiktig samarbeid. Det opplever vi som veldig positivt. Kan virkelig anbefale dem videre til andre som trenger en god samarbeidspartner.
Bergen Gruppen AS
Stian Skare

foto/video

 Voss herad

Google consent mode V2

Artikler

6 May 2024

Hva er Google Consent Mode v2?

Ta en kaffe med oss

Er du på jakt etter et mediebyrå som jobber for at din bedrift skal ha den optimale digitale strategien? Da er du kommet til rett sted! Vi byr på kaffe og en uforpliktende prat rundt digital markedsføring.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.