ZMegleren er et av Bergens mest dedikerte meglerkontor. ZMegleren ble startet av dyktige personer i meglerbransjen som ønsket å være en mindre aktør bestående av dyktige ansatte med en genuin interesse for faget og kunden. Dette kjenner vi i Digital Strategi oss igjen i, og synes derfor det var ekstra kjekt å få kunne jobbe med ZMegleren.

Kunde

ZMegleren

Tjenester

GRAFISK PROFIL, NETTSIDE, FOTO, DIGITAL STRATEGI, GOOGLE ADS, SEO, SOME

År

2024

Utfordring:

Da ZMegleren opprettet selskapet ble det valgt en fargeprofil som hovedsakelig var svart med limegrønn kontrast. For å løfte det profesjonelle uttrykket og fremstå mer oppdatert ble vi gitt i oppdrag å “pusse opp” den grafiske profilen, utarbeide ny nettside som løftet ZMegleren inn i 2024 og lage en strategi for kommunikasjon i sosiale medier.

Løsning:

Etter at det ble definert hvordan ZMegleren ønsker å fremstå og hvilket inntrykk de vil at målgruppen skal sitte igjen med, ble det laget en ny fargeprofil som fremstår mer eksklusiv og moderne. Det ble også definert egne farger som skal brukes i sosiale medier ved annonsering av solgte boliger, visningstidspunkt og nyheter. På nettsiden brukte vi naturligvis de nye fargene. Framfor å bruke dem som en kontrast til f.eks. hvit bakgrunn ble hovedfargen satt som bakgrunn, og så brukte vi kontrastfarge til overskrifter og knapper. Boliger til salgs ble også integrert fra Webmegler direkte til nettsiden, som “dumper” nye prospekter kontinuerlig. På den måten blir nettsiden automatisk oppdatert med de siste nye boligene for salg.

Resultat:

ZMegleren har startet 2024 med “ny drakt” og kommer til å ha en gjennomført grafisk profil i alt i fra fysiske prospekter og annonser på finn.no, til innlegg i sosiale medier og nettside. I tillegg skal Digital Strategi jobbe med å gjøre ZMegleren synlig for potensielle kunder og jobbe med å bygge merkevare slik at kunder i Bergen opplever ZMegleren som den mest foretrukne eiendomsmegler i bransjen.

Ønsker du å rebrande din bedrift? Kontakt oss i dag, så viser vi deg hva som er den riktige digitale strategien!

Digital Strategi er et mediebyrå i Bergen som består av fremoverlente og løsningsorienterte markedsførere. Med lang erfaring i bransjen dekker vi alle områder fra strategi og rådgivning, til grafisk design, synlighet og påvirkende markedsføring. I Digital Strategi ønsker vi å drive etter gode verdier som vi mener danner grunnlaget for et godt og langt samarbeid. Vi skal derfor være kjent for å være ærlig, ryddig og redelig. 

5/5
Opplever selskapet som veldig seriøst. Har prøvd flere andre selskap tidligere men alle er bare opptatt av å låse oss i avtaler med skjulte kostnader. Hos digital strategi har vi en åpen dialog og ryddige forhold. Ikke minst har vi fått god oppfølging og åpen dialog rundt det vi trenger. Opplever at de ønsker å bygge godt og langsiktig samarbeid. Det opplever vi som veldig positivt. Kan virkelig anbefale dem videre til andre som trenger en god samarbeidspartner.
Bergen Gruppen AS
Stian Skare

foto/video, nettsider, SEO

Nilsen & Sture Betong

Artikler

13 Feb 2024

Viktigheten av Featured Snippets i SEO-strategien

Ta en kaffe med oss

Er du på jakt etter et mediebyrå som jobber for at din bedrift skal ha den optimale digitale strategien? Da er du kommet til rett sted! Vi byr på kaffe og en uforpliktende prat rundt digital markedsføring.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.