Voss herad

Voss, også kjent som Voss herad, er en kommune og et distrikt i Vestland fylke. Voss herad sin Barne- og familietjenestene var på jakt etter ny leder og kontaktet Digital Strategi.

Kunde

Voss herad

Tjenester

Foto&Video, Sosiale medier

År

2023

Utfordring:

Barne- og familietjenestene i Voss herad søkte ny leder. Stillingen hadde tidligere vært utlyst både på Finn.no og gjennom rekrutteringsbyråer, men Voss herad hadde enda ikke funnet sin drømmekandidat. Digital Strategi ble derfor engasjert for å legge en markedsføringsstrategi for å nå ut til den perfekte kandidaten.

Løsning:

For å skape oppmerksomhet rundt stillingen ble det laget en rekrutteringsfilm som viste smilende ansatte, omgivelsene til arbeidsplassen og en entusiastisk fortellerperson som snakket direkte i kamera. Videoen skulle brukes til annonsering i sosiale medier, men ble også brukt i stillingsannonsen. For å skape oppmerksomhet rundt stillingen ble det laget en rekrutteringsfilm som viste smilende ansatte, omgivelsene til arbeidsplassen og en entusiastisk fortellerperson som snakket direkte i kamera. Videoen skulle brukes til annonsering i sosiale medier, men ble også brukt i stillingsannonsen. Voss herad har nærmere 4500 følgere på sin Facebook-side og mer enn 1000 følgere på sin Instagram-side. Når vi vet at målgruppen til Voss herad er mest aktiv på Meta sine plattformer ble videoen publisert som organisk innlegg, i tillegg til målrettet annonsering i de geografiske nedslagsfeltene det ville være aktuelt å rekruttere fra.

Resultat:

Resultatene ble som forventet og bare etter ett par uker hadde annonsene mer enn 50.000 eksponeringer. Det var stor interesse for utlysningen, og mer enn 1000 personer klikket seg videre til stillingsannonsen. Voss herad fikk flere kvalifiserte søknader og har i skrivende stund intervju med kandidatene. Vi krysser fingrene for at Voss herad bare hadde behov for én runde med annonsering og ønsker dem lykke til! Er din bedrift på jakt etter kvalifiserte ansatte? Kontakt oss i dag, så viser vi deg hva som er den riktige digitale strategien!

Digital Strategi er et mediebyrå i Bergen som består av fremoverlente og løsningsorienterte markedsførere. Med lang erfaring i bransjen dekker vi alle områder fra strategi og rådgivning, til grafisk design, synlighet og påvirkende markedsføring. I Digital Strategi ønsker vi å drive etter gode verdier som vi mener danner grunnlaget for et godt og langt samarbeid. Vi skal derfor være kjent for å være ærlig, ryddig og redelig. 

5/5
Opplever selskapet som veldig seriøst. Har prøvd flere andre selskap tidligere men alle er bare opptatt av å låse oss i avtaler med skjulte kostnader. Hos digital strategi har vi en åpen dialog og ryddige forhold. Ikke minst har vi fått god oppfølging og åpen dialog rundt det vi trenger. Opplever at de ønsker å bygge godt og langsiktig samarbeid. Det opplever vi som veldig positivt. Kan virkelig anbefale dem videre til andre som trenger en god samarbeidspartner.
Bergen Gruppen AS
Stian Skare

foto/video, nettsider, SEO

Nilsen & Sture Betong

Artikler

13 Feb 2024

Viktigheten av Featured Snippets i SEO-strategien

Ta en kaffe med oss

Er du på jakt etter et mediebyrå som jobber for at din bedrift skal ha den optimale digitale strategien? Da er du kommet til rett sted! Vi byr på kaffe og en uforpliktende prat rundt digital markedsføring.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.