Kjell Hansen Elektro

Kjell Hansen Elektro, et veletablert elektroselskap med over 80 års historie i Bergen, omsetter årlig for over 100 millioner kroner og har 50 ansatte. Selskapet fokuserer på bærekraft, miljøsertifisering, og leverer elektrotjenester til både private og bedrifter, med spesielt fokus på bærekraftige produkter som solceller, varmepumper, og elbilladere.

Kunde

Kjell Hansen Elektro AS

Tjenester

Nettside

År

2023

Utfordring:

Nettsiden til Kjell Hansen Elektro var utdatert og markedsføringsstrategien manglet retning. Det var behov for oppgradering for å gjenspeile selskapets identitet og nå markedsmål.

Løsning:

Digital Strategi gjennomførte grundig Digital Rådgivning for å identifisere utfordringer og potensialer. En helhetlig plan ble utviklet, inkludert oppgradering av nettsiden med profesjonell bildebank og brukervennlig design. En målrettet markedsføringsstrategi ble implementert, med fokus på Google Ads og sosiale medier.

Resultat:

Kjell Hansen Elektro har nå en oppdatert og moderne nettside som effektivt formidler selskapets verdier. Den strategiske markedsføringsplanen har ført til synlige resultater, og selskapet er godt posisjonert for fremtiden med et sterkt digitalt fundament. Kundens tilbakemelding er svært positiv, og de ser frem til fortsettelsen med tillit til Digital Strategis kompetanse.

Digital Strategi er et mediebyrå i Bergen som består av fremoverlente og løsningsorienterte markedsførere. Med lang erfaring i bransjen dekker vi alle områder fra strategi og rådgivning, til grafisk design, synlighet og påvirkende markedsføring. I Digital Strategi ønsker vi å drive etter gode verdier som vi mener danner grunnlaget for et godt og langt samarbeid. Vi skal derfor være kjent for å være ærlig, ryddig og redelig. 

5/5
Opplever selskapet som veldig seriøst. Har prøvd flere andre selskap tidligere men alle er bare opptatt av å låse oss i avtaler med skjulte kostnader. Hos digital strategi har vi en åpen dialog og ryddige forhold. Ikke minst har vi fått god oppfølging og åpen dialog rundt det vi trenger. Opplever at de ønsker å bygge godt og langsiktig samarbeid. Det opplever vi som veldig positivt. Kan virkelig anbefale dem videre til andre som trenger en god samarbeidspartner.
Bergen Gruppen AS
Stian Skare

foto/video, nettsider, SEO

Nilsen & Sture Betong

Artikler

13 Feb 2024

Viktigheten av Featured Snippets i SEO-strategien

Ta en kaffe med oss

Er du på jakt etter et mediebyrå som jobber for at din bedrift skal ha den optimale digitale strategien? Da er du kommet til rett sted! Vi byr på kaffe og en uforpliktende prat rundt digital markedsføring.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.