Mittmaleri.no

Mittmaleri.no er en Bergensk nettbutikk som startet i 2021 som et hobbyprosjekt under corona. Nettbutikken selger maleutstyr som lerret, rammer, maling og malerpensler. Bedriften har ingen fysisk butikk, alt foregår på nett. Det er derfor avgjørende for Mittmaleri.no å være synlig for dem som søker etter deres produkter.

Kunde

mittmaleri.no

Tjenester

Google ads

År

2022-2023

Utfordring:

Mittmaleri.no hadde allerede annonsering med Google Ads levert av en annen aktør. Det var imidlertid et ønske fra vår kunde å forbedre resultatene i form av økt handel i nettbutikken.

Løsning:

Etter en gjennomgang av annonsekontoen viste det seg et potensial for forbedringer, og Digital Strategi opprettet ny annonsekonto med mer målrettet annonsering for å treffe kundegruppen bedre.

Resultat:

Fordelen med nettbutikker er at det er veldig enkelt å sammenligne resultater når det gjelder annonsering. Vi startet derfor samarbeidet med et testprosjekt på 3 måneder for å se om vi klarte å forbedre resultatene.

På grunn av en annerledes annonsestrategi og jevnlig optimalisering av annonsene lot ikke resultatene vente på seg. Til sammenligning med tidligere annonsering på Google Ads klarte vi å få inn mer verdifull trafikk på Mittmaleri.no.

Konverteringsfrekvensen, altså hvor mange prosent av brukerne som handler, hadde nemlig gått fra 5,9% til solide 12,9%! Antall konverteringer hadde også økt med 141%. En solid økning for kunden som til syvende og sist betyr flere ordrer og mer penger i kassen.

Det blir spennende å fortsette med den digitale strategien for Mittmaleri.no og vi gleder oss over så langt knallgode resultater

Digital Strategi er et mediebyrå i Bergen som består av fremoverlente og løsningsorienterte markedsførere. Med lang erfaring i bransjen dekker vi alle områder fra strategi og rådgivning, til grafisk design, synlighet og påvirkende markedsføring. I Digital Strategi ønsker vi å drive etter gode verdier som vi mener danner grunnlaget for et godt og langt samarbeid. Vi skal derfor være kjent for å være ærlig, ryddig og redelig. 

5/5
Opplever selskapet som veldig seriøst. Har prøvd flere andre selskap tidligere men alle er bare opptatt av å låse oss i avtaler med skjulte kostnader. Hos digital strategi har vi en åpen dialog og ryddige forhold. Ikke minst har vi fått god oppfølging og åpen dialog rundt det vi trenger. Opplever at de ønsker å bygge godt og langsiktig samarbeid. Det opplever vi som veldig positivt. Kan virkelig anbefale dem videre til andre som trenger en god samarbeidspartner.
Bergen Gruppen AS
Stian Skare

foto/video, nettsider, SEO

Nilsen & Sture Betong

Google consent mode V2

Artikler

6 May 2024

Hva er Google Consent Mode v2?

Ta en kaffe med oss

Er du på jakt etter et mediebyrå som jobber for at din bedrift skal ha den optimale digitale strategien? Da er du kommet til rett sted! Vi byr på kaffe og en uforpliktende prat rundt digital markedsføring.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.