Bergen Installasjon

Bergen Installasjon, et av byens eldste elektrikerfirmaer etablert i 1917, gjennomgikk en rebranding for å modernisere sitt image. Den forrige logoen, skapt på 90-tallet, med en håndtegnet elektrikerfigur, hadde blitt utdatert. Endringen inkluderte også en oppdatering av fargeprofilen og tilpasning til nye tjenester som solcellepanel og smarthus.

Kunde

Bergen Installasjon

Tjenester

grafisk design

År

2023

Utfordring:

Utfordringen var å skape en moderne logo som representerte både Bergen Installasjon (BI) og elektrofaget. Den gamle logoen og logofonten var umoderne, og det var behov for et slankere og bevegelig design. Designere hadde frihet til å eksperimentere med farger og fonter.

Løsning:

Digital Strategi sin designer, Kseniya, løste oppgaven ved å kombinere “BI” med et lyn i logoen. Den nye logoen var moderne, slankere, og brukte en gradient farge for å illustrere bevegelse. Logofonten ble oppdatert, og “AS” ble fjernet. Fargevalget gikk fra rød til en moderne blåfarge, med komplementærfargen “Minty Fresh” for kontrast.

Resultat:

Resultatet av rebrandingen var en oppdatert identitet for Bergen Installasjon. Den nye logoen med “BI” og lynet symboliserte både selskapets initialer og elektrofaget. Den blå hovedfargen utstrålte profesjonalitet og faglig tyngde, mens “Minty Fresh” ga kontrast. Profilmanualen inkluderte retningslinjer for bruk av logo og farger på ulike plattformer. Vi gratulerer Øyvind og Geir i Bergen Installasjon med en flott rebranding og takker så mye for oppdraget!

Digital Strategi er et mediebyrå i Bergen som består av fremoverlente og løsningsorienterte markedsførere. Med lang erfaring i bransjen dekker vi alle områder fra strategi og rådgivning, til grafisk design, synlighet og påvirkende markedsføring. I Digital Strategi ønsker vi å drive etter gode verdier som vi mener danner grunnlaget for et godt og langt samarbeid. Vi skal derfor være kjent for å være ærlig, ryddig og redelig. 

5/5
Opplever selskapet som veldig seriøst. Har prøvd flere andre selskap tidligere men alle er bare opptatt av å låse oss i avtaler med skjulte kostnader. Hos digital strategi har vi en åpen dialog og ryddige forhold. Ikke minst har vi fått god oppfølging og åpen dialog rundt det vi trenger. Opplever at de ønsker å bygge godt og langsiktig samarbeid. Det opplever vi som veldig positivt. Kan virkelig anbefale dem videre til andre som trenger en god samarbeidspartner.
Bergen Gruppen AS
Stian Skare

foto/video, nettsider, SEO

Nilsen & Sture Betong

Google consent mode V2

Artikler

6 May 2024

Hva er Google Consent Mode v2?

Ta en kaffe med oss

Er du på jakt etter et mediebyrå som jobber for at din bedrift skal ha den optimale digitale strategien? Da er du kommet til rett sted! Vi byr på kaffe og en uforpliktende prat rundt digital markedsføring.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.